Дизайн студио Анима Артс ЕООД - лого

Рекламна агенция и дизайн студио  Анима Артс

  ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

  КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН

  УЕБ ДИЗАЙН

  КАЛЕНДАРИ 2016

  ПРЕДПЕЧАТ

  ВЪНШНА РЕКЛАМА

  НЮЗЛЕТЪР СИСТЕМА

  ФОТОАЛБУМ

  ПЕЧАТ

  РЕКЛАМНА ФОТОГРАФИЯ

  КОРПОРАТИВЕН ФИЛМ

  АНИМАЦИОНЕН ФИЛМ

ПЕЧАТ

Дизайн студио Анима Артс предлага различни видове печат в зависимост от тиража и други специфични изисквания.

 

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Прилага при по-големи тиражи. Има възможност за печат на по-тежки хартии, както и употребата на Пантонни мастила. Подходящи са за отпечатване на: флаери, етикети, опаковки, обложки за СД и ДВД, стикери, листовки, дипляни, брошури, каталози, годишни отчети, хартиени торбички, книги, вестници, постери и плакати, вестници, списания и др. При офсетовия печат има листови и ролни машини, като последните са изключително високопроизводителни и постигат много ниска себестойност на отпечатания продукт при много високи тиражи. В ежедневието най-често се употребяват листови машини и са най-разпространени.

 

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Прилага се при малки тиражи за постигане по-ниска себестойност на отпечатаният продукт. Позволява да се постигне и по-висока скорост на изработка, но недостатъкът им е, че са ограничени като размер на печатното поле, в повечето случаи до А3+ и не могат да се използват Пантонни мастила.  Подходящи са за отпечатване на: флаери, етикети, опаковки, обложки за СД и ДВД, стикери, листовки, дипляни, брошури, каталози, годишни отчети, постери и плакати, защитни стикери, тийзъри, уоблери и др.

 

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Прилага се при единични бройки или малки тиражи. Има голяма разновидност от медии за печат. Също така има възможност за директен печат върху дебели материали от типа на коматекс. Има различни резолюции и мастила за печат: УВ, латексови, солвентни и обикновени. Подходящи са за отпечатване на: билбордове, брандиране на автомобили, брандиране на витрини, табели с директен печат и др.

 

ФЛЕКСО ПЕЧАТ

При флексо печатът има специфични изисквания за различните типове машини. Прилага се при много големи тиражи, тъй кто машините са в повечето случаи ролни. Флексо печат е подходящ за изработка на етикети, опаковки, стикери, найлонови и еко торбички, директен печат върху пластмасови кофи, бутилки, кашони и др. Препоръчва се употребата на цветове по Pantone и/или CMYK.

 

СИТОПЕЧАТ / ТАМПОНЕН ПЕЧАТ

Този вид печат се използва предимно за брандиране на сувенири като химикалки, запалки, шапки, тениски, календари и VIP сувенири. Препоръчва се употребата на цветове по Pantone и/или CMYK.

 

КОНТАКТИ

АНИМА АРТС ЕООД

Мобилни: 0888 414 280,   0889 281 504

Тел.: 02 411 04 20

e-mails: svetlin@animaarts-bg.com

123@dir.bg;   sabina@animaarts-bg.com

skype: animaart , sabisabina1

София 1750, Младост 1, бл. 1 Б, ет. 8, ателие 3

СЛЕДВАЙТЕ НИ

Tweeter

LinkedIn

Copyright© 1998 - 2018 дизайн Анима Артс ЕООД. Всички права запазени.   Privacy Policy